Over JBL Headsets

Sound is Survival. Geef jezelf een voorsprong met de JBL Quantum gaming headsets. Gebaseerd op jarenlang onderzoek, combineren we nauwkeurig ontworpen headsets met de meest innovatieve software. Zo ben je altijd midden in de actie. Dankzij precies en ruimtelijk geluid hoor je elk detail van de wereld om je heen – zo bereik je de hoogste ranking. 

Of kies voor de JBL Quantum Duo gaming speakers om je kamer te vullen met geluid en lichteffecten. Breng elke game tot leven en mis nooit meer een stap, schot of sprong.

JBL Quantum One

JBL Quantum ONE

Maak je game onvergetelijk. De JBL Quantum ONE-headset biedt pro-level audio met JBL QuantumSPHERE 360™ voor audiopositionering met head-tracking. Laat je horen met de ruisonderdrukkende microfoon met stemfocus. Geniet van een ergonomisch design en de krachtige maatwerkopties van JBL QuantumENGINE. Met de JBL Quantum ONE-headset komt je game pas echt tot leven op je pc. 

JBL Quantum 800

JBL Quantum 800

Blijf de concurrentie een stap voor. De JBL Quantum 800-headset geeft je een voorsprong met nauwkeurige ruimtelijke audiopositionering, dual-wireless power zonder kwaliteitsverlies, een veelzijdige microfoon, Active Noise Cancelling, en het comfort van lichtgewicht traagschuim. JBL QuantumSOUND Signature is ontworpen voor levensechte audio waarmee je de strijd met vertrouwen kunt aangaan. 

 

JBL Quantum 600

JBL Quantum 600

De JBL Quantum 600 2.4GHz draadloze gaming-headset is ontworpen voor immersie en prestaties en biedt JBL QuantumSURROUND™-geluid voor je pc voor ongelooflijke levensechtheid en realistische nauwkeurigheid, comfort van topkwaliteit, 14 uur game-tijd, en een opklapbare boom-microfoon met stemfocus voor kristalheldere communicatie. Met de JBL Quantum 600-headset hoor je zelfs de kleinste details en word je elke tegenstander de baas. 

 

JBL Quantum 400

JBL Quantum 400

Neem een klinkende voorsprong. Met de JBL Quantum 400-headset ben je iedereen een stap voor. Met de ruimtelijke surroundsound zit je in het hart van de game en hoor je elke beweging aankomen. Een opklapbare microfoon met stemfocus voor kristalheldere communicatie en traagschuim om elke game comfortabel uit te kunnen spelen.